Jídelní lístek

16.12. – 20.12.2024

Pondělí            

  •  polévka hrachová /1/
  •  rybí filé pečené na másle /1,4/, bramborová kaše /7/
  • grilovaná zelenina /1/
  • čaj ovocný

 

Úterý

  • polévka rajská s kapáním /1,3,7/
  • krupicová kaše s kakaem /1,7/ 
  • džus
 
 

Středa          

  • polévka celerová s bramborem /1,9/
  •  americká kotleta /1,3,6,7,9,10/, vařené brambory
  • bylinkový dip /7/
  • čaj s citrónem

 

Čtvrtek    

  • polévka kmínová se smaženým hráškem /1,9/
  • vepřová kýta na smetaně /1,7,9,10/, bramborový knedlík /1/
  • multivitamínový nápoj

 

Pátek           

  •  polévka vločková /7,9/
  •  kuřecí nudličky na kari /1/, dušená rýže
  • salát z červeného zelí
  • čaj
 

 

6.1. – 10.1.2025

Pondělí   

  •  polévka ze zeleného hrášku /1,3,7/
  •  rizoto z drůbeže /7/
  •  salát zelný
  • čaj ovocný
 

Úterý   

  • polévka kmínová s kapáním /1,3,7,9/
  •  znojemská vepřová pečeně /1/, vařené brambory
  • salát z červené řepy s jablky
  •  džus cooler

 

Středa     

  • polévka zeleninová s bramborem /1,7,9/
  •  halušky se zelím a slaninou /1,3,7,12,13/
  •  čaj 
 
 

Čtvrtek                             

  • polévka drůbková s nudlemi /1,3,9/
  • fazolový guláš s vepřovým masem /1/, chléb /1/
  • čaj s citrónem
 

 

Pátek       

  • polévka mrkvová /1,3,/
  • žemlovka s jablky /3,7/
  • bílá káva /7/

Změna jídelníčků vyhrazena, pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě!!!

Jídla připravuje: hlavní kuchařka Štěrbová Eva s kolektivem

Vedoucí jídelny: Bc.Kubáníková D.

Školní jídelna tel.: 555 558 693, 555 558 694

   Seznam potravinových alergenů

  1. Obiloviny obsahující lepek – nejedná se o celiakii, výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život
  3. Vejce a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná(arašídy) a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj – patří mezi potraviny ohrožující život
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (LUPINA) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich