Jídelní lístek

27.1. – 31.1.2025

Pondělí            

  •  polévka rajská s kapáním /1,3,7/
  •  krupicová kaše sypaná kakaem /1,7/
  • čaj ovocný

 

Úterý

  • polévka jahelná se zeleninou
  • záhorácký závitek /1/, vařené brambory
  • ochucený jogurt /7/ 
  • cooler nápoj
 
 

Středa          

  • polévka selská /1,3,7,9/
  •  zapékané těstoviny s kuřecím masem /1,3,7/
  • salát z červené řepy
  • voda s citrónem

 

Čtvrtek    

  • polévka slepičí s rýží /1,3,9/
  • rybí filé po italsku /1,4/, bramborová kaše /7/
  • salát celerový s jablky /9/
  • čaj

 

Pátek         POLOLETNÍ  PRÁZDNINY  




 

 

20.1. – 24.1.2025

Pondělí   

  •  polévka krupicová s vejcem /1,3,9/
  •  hrachová kaše s párkem /1,7/, kyselý okurek, chléb /1/
  • čaj ovocný
 

Úterý   

  • polévka brokolicová /1,7/
  •  krůtí plátek přírodní /1/, šťouchané brambory s jarní cibulkou
  • grilovaná zelenina /1/
  •  džus cooler

 

Středa     

  • polévka cibulová s bramborem /1,7/
  •  zeleninové bulguroto /1,7/
  •  salát z čínského zelí s kukuřicí
  • voda s citrónem
 
 

Čtvrtek                             

  • polévka vločková /7,9/
  • vepřové maso po stroganovsku /1,7/dušená rýže
  • čaj 
 

 

Pátek       

  • polévka čočková s kroupkami a zeleninou /9/
  • smažený kuřecí řízek /1,3,7/, bramborová kaše /7/
  • kompot míchaný
  • voda s citrón

Změna jídelníčků vyhrazena, pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě!!!

Jídla připravuje: hlavní kuchařka Štěrbová Eva s kolektivem

Vedoucí jídelny: Bc.Kubáníková D.

Školní jídelna tel.: 555 558 693, 555 558 694

   Seznam potravinových alergenů

  1. Obiloviny obsahující lepek – nejedná se o celiakii, výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život
  3. Vejce a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná(arašídy) a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj – patří mezi potraviny ohrožující život
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (LUPINA) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich